fbpx

Înscrieri

ÎNSCRIE-TE AZI

DEZVOLTĂM O NOUĂ GENERAȚIE

În spatele fiecărui zâmbet se ascunde un mic campion în devenire! La SuperTeam, oferim nu doar antrenamente de fotbal, ci o adevărată școală de dezvoltare pentru micuțul tău.
Înscrie-l acum și dă-i șansa să crească sub îndrumarea profesioniștilor noștri! ⚽

Tarife

Dorim să facem fotbalul accesibil pentru toți copiii cu pasiune pentru acest sport. De aceea, contribuția lunară este de doar 250 de lei. Mai mult decât atât, suntem mândri să anunțăm că cei care se confruntă cu restricții financiare pot participa la antrenamentele noastre în mod gratuit. La SuperTeam București, fiecare copil contează.

Cum te poți înscrie ?

Te poti inscrie la clubul nostru prin 2 metode.
– Se completeaza un formular de inscrieri de pe site-ul nostru oficial, completand fiecare chenar cu datele necesare.Cererile de inscriere vor ajunge la noi si va vom contacta in cel mai scurt timp.
– Se face inscrierea direct la baza sportiva. Se completeaza un formular de inscriere, si va vom contacta in cel mai scurt timp.
Pentru mai multe informatii, puteti sa ne contactati, folosind datele noastre de contact.
394f05df-75a5-4297-b053-9bbe9e9ee3f1
Obiectivul nostru

Suntem o echipă ce își propune să creeze o platformă de învățare și dezvoltare pentru tinerii fotbaliști, unde fiecare pas pe terenul de joc este o oportunitate de a evolua, a învăța și a se bucura de această frumoasă artă a fotbalului.

Scroll to Top